Energieweg 5, 6651KT Druten
085-0205902
info@blusmontage.nl

BlusMontage

Wie zijn wij?

BlusMontage is gespecialiseerd in advies, ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties. Bij BlusMontage wordt verder gekeken dan de projectopdracht. We kijken op ieder moment in het project mee met de opdrachtgever/klant en ontzorgen daar waar het mogelijk is, zodat projecten soepel en snel verlopen.

Ontstaan
BlusMontage is al jaren geleden als idee ontstaan bij Rick Hendriks en Dave Jacobs, ze wilden op hun eigen manier werken in de brandbeveiligingsbranche, zo wilden ze naast een effectief Service & Onderhoudsbedrijf ook de Sprinklerinstallateurs ontzorgen als gecertificeerd en gekwalificeerde montagebedrijf.
Ze willen snel kunnen schakelen en een platte organisatie aansturen waarin iedere medewerker meetelt en evenredig gewaardeerd wordt.
Voor Rick en Dave was het duidelijk dat in alle gevallen de klant voorop moest komen te staan en door op een slimmer en effectieve manier van werken kan er binnen het budget van de opdrachtgever vaak de hoogst haalbare kwaliteit geleverd worden.

Passie
Vanaf het allereerste begin was de basis van het starten van BlusMontage de passie voor het vak. Passie om te werken in de brandbeveiligingsbranche en een persoonlijke gedrevenheid om zorg te dragen dat alle klanten en opdrachtgevers tevreden zijn over het geleverd werk. Korte lijnen, duidelijke communicatie en vakkundig advies en kwaliteit zijn de kracht van BlusMontage. Zo worden ook de medewerkers geselecteerd op passie voor het vak, waardoor er inmiddels al heel wat jaren ervaring werkt voor BlusMontage.

Hard werken voor iets waar we niets omgeven noemen we stress.

Hard werken voor iets waar we van houden noemen we passie

Simon Sinek