Kroonslag 1, 3991 TV Houten
06-18113989
info@blusmontage.nl

Montage & Realisatie

Het ontzorgen van een Sprinkler installateur. Door de gehele montage, inkoop/levering van materiaal/materieel en ingebruikstelling uit handen te nemen.

Service & Onderhoud

Een betrouwbare Sprinkler installatie heeft preventief en periodiek onderhoud nodig, zodat deze altijd voor u beschikbaar is.

Advies & Projectleiding

 We bieden oplossingen op maat voor een effectieve brandbeveiligingsinstallatie, waarvoor we teven de Projectleiding voor u kunnen uitvoeren.

Ontwerp & Engineering

Onze zusteronderneming BlusSupport levert voor ieder bestek een ontwerp op wat in 2D of 3D voor u geheel geengineerd wordt tot de materiaallijsten toe.  

Wie zijn wij?

Wij ontzorgen u door
  werkzaamheden aan uw brandbeveiligingsinstallatie
voor u uit te voeren.

BlusMontage bestaat uit een team van enthousiaste mensen die als doel hebben het ontzorgen van de opdrachtgevers door alle werkzaamheden met betrekking tot de Montage en het Service & Onderhoud van Sprinklerinstallaties & brandbeveiligingssystemen uit te voeren.  Wij willen een flexibele schil te zijn voor  sprinklerinstallateurs die delen van projecten en opdrachten willen uitbesteden.

Lees meer over BlusMontage
Wat doen wij

Onze diensten & producten

We beiden een breed pallet aan producten en diensten aan, dit zodat een opdrachtgever alles kan uitbesteden naar één partij, maar er ook voor gekozen kan worden juist een deel naar ons uit te besteden. Iedere dienst is een afgebakend product binnen onze organisatie. 

ADVIES & PROJECTLEIDING

– Vakkundig advies
– Ervaren Projectleiders 
– Begeleiding en aansturing van Inspecties
– Offertes & Calculaties opstellen  

ONTWERP & ENGINEERING

– Innovatief 
– ontwerp op geldende normen
– Opstellen (bestek)tekeningen
– Hydraulische calculaties 

MONTAGE & REALISATIE

– Begeleiding bij pompvervangingen
– Nieuwbouwwerkzaamheden
– Modificatie en reparatieklussen
– In bedrijfstelling
– Gebruikersinstructies geven 
– Prefabinstallaties 
– Levering van Materiaal/Materieel
– Pompvervangingen 

SERVICE & ONDERHOUD

– 24×7 Storingsdienst
– Halfjaarlijks en jaarlijks onderhoud
– Reparatie van alle onderdelen
– 2 wekelijkse testen
– Duidelijke kosten & baten overzicht
– Tank en Reinwaterkelder inspecties
– Gecertificeerd totaalonderhoud aan uw    Brandbeveiligingsinstallatie.  

In deze marktsegementen werken we!

Distributiecentra

Datacentra

Ziekenhuizen

Scholen

Industrie

Woningen

Parkeergarages

Bedrijfshallen

Hier zijn we goed in!

Alle medewerkers bij BlusMontage hebben een passie voor sprinklerinstallaties en brandbeveiligingssystemen. Vanuit deze passie werken we dan ook iedere dag aan het ingebruik houden, installeren en ontwerpen van installaties. Hierdoor zijn we goed geworden in het op een flexibele manier leveren van kwaliteit en vakkundige advies op basis van jarenlange ervaring.

KWALITEIT

Kwaliteit begint op het moment, wanneer een klant advies vraagt, een engineer gaat tekenen en een monteur de bouw oploopt. Al onze medewerkers moeten volledig gediplomeerd zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren, zodat een pdrachtgever/klant altijd kwaliteit kan verwachten. 

VAKKUNDIG ADVIES

Doordat we gediplomeerd zijn, al jaren in de Sprinklerbranch werken en betrokken zijn geweest bij zowel Contractmanagement als onderaannemers bij projecten zijn we gespecaliseerd in het luisteren naar en herkennen van de klantbehoefte om deze vervolgens  te vertalen naar conrete doelen en acties. 

FLEXIBELE SCHIL VOOR SPRINKLERINSTALLATEURS

Een van onze doelen is het om een flexibele schil te zijn voor de sprinklerinstallateurs. Waarmee we onze opdrachtgevers 1 aanspreekpunt bieden voor een deel of hun gehele Sprinklerinstallatie projecten of opdrachten. We kunnen snel acteren omdat iedere dienst een afgebakend product is binnen onze orgsanisatie. 

JARENLANGE ERVARING

Doordat de medewerkers op de cruciale posities tussen de 10 en 20 jaar ervaring hebben in de installatie, modificatie, renovatie en het Service & Onderhoud van Brandveiligingsinstallatie kunnen we gedegen werk leveren en weten we waar we het over hebben en zijn we tevens in staat nieuwe medewerkers o p te leiden. 

Referenties

Een greep uit onze Sprinklerinstallatie projecten:

Habufa Tholen

Bedrijfshal

In opdracht van Cegelec Fire Solutions

van Vollenhovenkwartier

Parkeergrarage

In opdracht van Cegelec Fire Solutions

AMS8

Datacenter

in opdracht van Saval BV

Onze Opdrachtgevers zijn o.a.

Investeren in de relatie maakt het verschil.